Ganduri necenzurate

~ATENTIE!!! Contine "continut" explicit!!!~

31 mar. 2010

Eugen Ep. 1-6

Publicat de Sa.Ai.O.Nara |

Seria Eugen este pur fictionala. Niciun neuron nu a fost grav ranit in urma acestor episoade. Orice asemanare cu persoane reale este pura intamplare. Numerele de telefon ,adresele, etc. sunt fictive.

EPISODUL 1:

Nu ca as avea ceva cu numele respectiv. Chiar imi place! Da’ in postare este vorba de Ghita. In Romania avem multi “Ghita” (cu lachita sau fara). Si se trezeste ‘dimineata’ la ora 11 domnul Ghita exclamand: “Ce zi minunata!”. Se intinde si are grija sa atinga podeaua cu piciorul drept mai intai. Pentru ca vrea sa aibe o vc7zkay77z zi buna, iar piciorul stang aduce ghinion. Se scarpina in cap, se intinde si pleaca spre bucatarie. Deschide frigiderul si ia o gura de Cola rece ca gheata. Picioarele goale lasa urme pe gresia rece de pe hol. Desi sta singur se asigura ca nu e nimeni in baie. Se uita in oglinda admirativ in timp ce o scutura a treia oara. O vara la loc si isi pozitioneaza palmele pe lateralele chiuvetei. “Esti idolul femeilor si astazi!”, se imbarbateaza Ghitza! Isi duce mana pe fata si isi mangaie barba nerasa de 3 zile gandindu-se daca o mai lasa sau nu. Decide ca trebuie sa scape de ea si isi da cu spuma pe barba, infigandu-si nemilos ASTORu’ in barba cea tare si deasa. “Asa da. Sunt gigea si sexy. Un adevarat festin pentru pasaricile de afara!”. Clateste chiuveta si isi lasa aparatul de ras pe etajera de la oglinda. Se spala pe dinti si se uita sa vada daca i-a mai crescut brandul dupa sala din ziua anterioara. Da sa iasa si vede anuntul pe care l-a scos la imprimanta cu fontul la maxim “TRAGE APA CAND IESI!” asa ca Ghita se conformeaza. Se duce la bucatarie, ia o felie de pizza din frigider si o doza de cola. Da drumul la TV si il da la maxim pe TARAF. Umbla in chiloti prin casa, luand o muscatura din pizza la fiecare 3-4 pasi. Se duce la dulap si isi ia tricoul Armani asezat frumos pe umeras. Il imbraca si se admira. Isi ia jeans-ii de la D&G si adidasii dupa care isi toarna pe el cativa decilitri de parfum. Se uita in oglinda pentru a 6-a oara sa fie sigur ca se vede tot ce trebuie observat de domnisoare. Se asigura ca telefonul are profilul cel mai zgomotos cu cea mai noua manea ca sonerie. Tigari? Are! Bricheta? Are! Banii? FARA NUMAR! Si pleaca spre parcare unde il asteapta “lord of the rings-ul”. Cu geamurile lasate si sonorul la maxx se plimba pe una dintre cele mai aglomerate strazi din Bucuresti, maneaua rasuna iar el zambeste ademenitor domnisoarelor care intorc capul dupa chelia lui. “Papusaaaaaaaa te dau o tura?”…..

EPISODUL 2:

Dar niciuna nu raspunde. “Probabil nu e ziua mea buna”, asa ca parcheaza langa o terasa amenajata pe trotuar. Se aseaza la cea mai apropiata masa de langa masina sa si isi aseaza ostentativ cheile de la masina, cele 3 telefoane si portofelul umflat pe masa. Analizeaza ce se intampla in jur, ce pasarica poate sa mai flateze si mai apoi se uita pe meniu. “50 lei o cafea? Sa moara mama da’ din ce e facuta? Doar nu au pus s….", gandul ii fu intrerupt de o pereche de picioare bronzate si lungi, ce se aflau la masa lui. “Buna pisi”, prinsera viata picioarele. Isi ridica privirea si o vazu. Prima lui iubire, Veta. “UAU! Fa Veto ce te-ai schimbat! Ce mananci pasarico de ai ajuns asa?”. Ea raspunse prompt: “Hai lasa asta Ghita, ia zi imi iei o cafea?”, el inchitii in sec, ridica o mana si spuse: “Chelner, 2 cafele aicişa”. Veta continua: “Ia zi Ghita, cum de ai ajuns sa ai 3 telefoane? Ca tu erai sarac lipit pamantului!”. Ghita se rasti la ea: “Dupa ce ai fugit cu ala in lume, a fost mai usor sa pun un ban deoparte fa!”. La masa 1 pereche de silicoane de marimea XXL se aseaza langa Veta. Era o blonda cu ochii verzi dragutica foc. Veta o pupa pe obraji iar siliconata exclama: “FA! Imi stergi fondu’ de ten, esti tampita fa?” si incepura amandoua sa se hlizeasca. Ghita interveni: “Papusa nu cred ca ne cunoastem. Eu sunt Ghita.”, si isi incorda muschii abdominali ca sa scoata un scor mai bun. Siliconata ridica o spranceana, il masura pe Ghita din cap pana in picioare si spuse: “Poti sa imi zici Cera. De la Cerasela.” si se apleca spre urechea prietenei sale susotind ceva. Veta se ridica si ii spuse lui Ghita: “Ce zici? Ai 1 camera libera pentru 2 fete ca noi?”…..

EPISODUL 3:

El se uita fix la silicoanele prietenei sale si cu lacrimi in ochi exclama: “Platesc eu! Voi duceti-va la masina!” si masina facu’”Piu-Piu”. Fetele se indreptara spre masina tinandu-se de mana, iar Ghita saliva in urma lor. Scoase cu greu cardul din portofel si plati comanda pe care nici macar nu o savurase vreunul din ei. Ajunse in masina si Veta il intreba:” De ce ai platit cu cardul? Ca ai portofelul plin de bani!”. Ghita se uita la ea si is032 spuse in gand: “Femeile, ce sa inteleaga ele?” apoi ii explica prietenei sale “Daca plateam cu bani… trebuia sa ii las bacsis ospatarului. Asa daca platesc cu cardul, n-are ce sa mai zica!”. Veta si Cera se uitau una la alta ca proastele. “Asa e domn’e! Ce destept e Ghita asta al nostru” si incepura sa il mangaie pe crestet. Smechereste barbatul nostru parceaza masina in spatele blocului, le conduse pe fete pana in fata scarii si ca un adevarat cavaler ce este, deschise usa si spuse “Dupa dumneavoastra doamnelor! Trebuie sa urcam pana la 4 apartamentul 42”. Probabil chiar ati crezut ca Ghita al nostru este  un gentleman prin gestul facut fata de musafirii sai, defapt Ghita al nostru este un porc  fara masura, lasandu-le pe domnisoare in fata doar ca sa se uite la fundurile acestora. Ajunsera in apartament si fetele il sfatuira pe machoul din companie sa se faca comod in dormitor in timp ce ele se dusera la baie sa se schimbe in ceva mai lejer. Pe usa intra Veta, intr-un costumas din dantela rosie, sexi cu vedere la buric, sani si fundulet. “Ghita hai sa dam noi jos hainele astea de pe tine." si ii lua mainile si le prinse cu catuse de capatul patului. Apoi pe usa intra Cerasela imbracata exact asa cum era si cand l-a cunoscut la cafenea. “Ce e papusa? Esti putin timida?”, spuse Ghita zambind pervers. Cera se uita la el ca la ultimul cersetor de pe strada si ii spuse Vetei “Ai luat banii? Am mai gasit niste bani in sufragerie! Hai sa il lasam pe boul asta aici!”. Veta se uita la Ghita si ii spuse acestuia “Lasa pisi ca mai ai bani pe card. Doar nu credeai ca te las sa ma plimbi cu masina pe gratis!” si plecara cele doua fete. Acum ii parea rau lui Ghita ca si-a antifonat apartamentul. Degeaba tipa el ca nebunul cand nimeni nu poate sa il ajute.

EPISODUL 4:

Dupa 10 minute de raget si planset, Ghita adormi. Cand deschise ochii… era intuneric afara. El gasea situatia stranie dar si mai straniu era faptul ca niciodata nu dormise atat de bine. Se forta o clipa si mainile ii evadara din catuse. “Avea dreptate mama cand spunea ca somnul te face mai puternic!”, gandi el. Se Untitled-1 ridica in sezut si observa un biletel pe pat. “Nu stiu cum ai ajuns in halul asta, dar ai si tu grija de viata ta. Ti-am lasat mancare pe frigider. Cu dragoste, Livia”. Ghita era fericit. Chiar daca Livia il vazuse in situatia in care era, el era fericit. Atinse cu piciorul drept podeaua si fugi la bucatarie sa vada ce ii lasase Livia. “Mmmmm, ciorba de vacuta si friptura de porc! Perfect! Pana la urma nu a fost o zi atat de nasoala. Maine ma duc in oras, poate dau de Veta. Sa vezi ce mama de bataie isi ia vaca! Sa o sun acum pe Livia? Sa o sun mai tarziu? Totusi este ora 11.”, si se puse pe infulecat. Dupa ce lasa farfuriile pe masa, se duse la calculator si intra pe mess. Printre mesajele primite era unul care ii facea cu ochiul “Cine vine in club Amvor in seara asta la 12 sa dea buzz! Scuze de mass”. Instantaneu aparu buzz-ul.

Ghitza@zbahoo.com: BUZZ!!
Sexy_blonda_shukara@zbahoo.com: Mergi in club?
Ghitza@zbahoo.com: Da fa! Mergem impreuna?
Sexy_blonda_shukara@zbahoo.com: Pai nu am gasit cu cine sa ma duc asa ca… da! Mergem impreuna!
Ghitza@zbahoo.com: Ok! Baga nr de tel!
Sexy_blonda_shukara@zbahoo.com: 0777333000
Ghitza@zbahoo.com: Ok! Ai primit bip?
Sexy_blonda_shukara@zbahoo.com: DA! Ne vedem in fata la Interspatial!
Ghitza@zbahoo.com: OK! Ma duc sa fac dus! Pa!

Sexy_blonda_shukara@zbahoo.com has signed out

Dupa ce iesi de la dus. Se duse in graba in dormitor. Isi admira bijuteria in fata oglinzii si apoi deschise dulapul si isi lua de pe umeras cei mai albi pantaloni pe care ii avea iar de pe alt umeras cel mai roz tricou. Alese alt parfum si iarasi turna cativa decilitri pe el. Isi lua portofelul, cheile de la masina si iesi pe usa.

EPISODUL 5:

Ghita ajunse in fata Interspatialului si o suna pe blonda:

Ghita: Ce faci printeso?
Blonda: Bine draga, mai am un pic si ajung. Ai ajuns de mult?
Ghita: Nu, abia acum. Nici nu m-am dat jos din masina.
Blonda: Poti sa stai un pic, mai ma suna cineva si trebuie sa raspund.
Ghita: Da, astept.
Blonda: Ok, revin! Pupici pana astepti!

Si o melodie enervanta incepu sa ii gadile timpanul lui Ghita. Dupa 5 minute, telefonul lui Ghita si-a dat ultima suflare. “Incredibiiiiil, INCREDIBIIIIL! Am uitat sa imi pun telefonul la incarcat!”, spuse el plin de nervi in timp ce scotocea prin toate locurile in care ar fi putut fi incarcatorul telefonului. “N-am nici incarcatorul! De ce as scoate incarcatorul de telefon cu adaptor pentru masina, din masina? DE CE? De bou ce sunt!". Ghita porni radioul si se gandi ca o va vedea pe blonda atunci cand va astepta in fata cladirii. Astepta ce astepta si incepu sa se plictiseasca. Isi puse maneaua preferata si incepu sa cante si sa bata ritmul, cu palmele, pe volan. “Alo, alo te-am sunat sa-ti spun… Alo, alo ca te iubesc ca un nebun! Alo, alo nu-mi inchide telefonuuuuuuu’…” cand colo… blonda aparu in fata la Interspatial. Era imbracata cu haina de blana, desi afara erau 25 de grade. Purta pantofi cu toc cui si avea parul dat cu fixativ cu sclipici. Incantat iesi din masina si se duse glonte la ea: “Ce faci papusa?” si se apropie de ea balansandu-si umerii. Cand ajunse langa ea, observa ca il depaseste situatia. Fata avea in jur de 1.80 cu tot cu tocuri.

Ghita: Papusa… ia zi tu zano, ce ti-a dat ma-ta sa mananci de ai crescut atata?
Blonda: Nu mananc mult, ca ma ingras.
Ghita: Bine fa!
Blonda: Auzi ma? Aia e masina ta?
Ghita, mandru: Da, e masina mea. Te dau o tura?
Blonda: Da, hai sa ne plimbam mai bine. Sau… hai sa mergem in Fierastrau. Ce zici? Ne plimbam pe malul fluviului?
Ghita, bucuros ca nu trebuie sa cheltuiasca mult cu blonda: Hai misca-ti funduletul ala spre masina!

Si alarma facu’ “PIU!”. Ghita ii deschise portiera domnisoarei iar apoi se urca la volan. Blonda se dezbraca de haina incomoda iar Ghita saliva pe volan. Blonda purta doar un corset si o fustita mai mult decat mini. Tot drumul pana in Fierastrau era dominat de liniste pe motiv de “auditie placuta” (manele la maxx). Cand ajunsera in parc, ea ii facu vant lui Ghita pe iarba si se aseza langa el.

Blonda: Ghita, trebuie sa iti spun ceva.
Ghita: Spune-mi, orice ar fi, te iert.
Blonda: Nu stiu cat de bine o sa suporti aceasta veste.
Ghita: Lasa draga, ca nu mor! Sunt baiat mare!

Si Ghita isi infipse degetele in parul blondei. “Da-mi un sarut, iubito!”, fata se zmuci si scoase la iveala micul ei mare secret.

Blonda: Ghita, eu sunt hermafrodita.
Ghita: N-are nimic. Stiu ca din cauza chimioterapiei nu poti sa porti parul lung. Nu ma deranjeaza. Imi plac fetele cu parul scurt. Trebuia sa imi spui de la inceput si sa nu te ascunzi.
Blonda: Ghita, nu stii ce inseamna hermafrodit?
Ghita: E atunci cand ai mult chef de hâţa-hâţa, nu? Ca vine de la elea, cum le zice domn’e… afrodisiace! Asa!
Blonda: Nu! Nu e vorba de asta. Treaba e ca… vezi tu… eu am organe genitale ca ale tale.
Ghita: Cum adica?
Blonda: Si eu am cocosel.
Ghita, in spirit de gluma: Si nu vrei sa ii punem sa se bata? Sa vedem care moare primu’?

Vazand blonda ca Ghita nu intelege, se ridica si ii arata despre ce e vorba. Ghita nici nu apuca sa se uite bine ca o si lua la fuga. “Doamne iarta-ma! Am vrut sa ma sarut cu un gay! Nu mai imi trebuie intalniri de genul asta! De acum inainte ma combin doar cu fete care au poze explicite. Sa fiu sigur ca sunt… ce par. Se aseza in masina, obosit si se cufunda in scaunul masinii. Porni sistemul audio si astepta cateva momente sa isi traga rasuflarea. Atipise, dar il trezi melodia lui preferata “Alo, alo te-am sunat sa-ti spun… Alo, alo ca te iubesc ca un nebun.. Alo, alo nu-mi inchide telefonuuuuu’….”. Ce ciudat….

EPISODUL 6:

“Ce ciudat…” isi spuse Ghita. Si o vazu pe blonda in fata clubului Interspatial. "Probabil am visat.” Era imbracata cu haina de blana, desi afara erau 25 de grade. Purta pantofi cu toc cui si avea parul dat cu fixativ cu sclipici. Incantat iesi din masina si se duse glonte la ea: “Ce faci papusa?” si se apropie de ea balansandu-si umerii. Cand ajunse langa ea, observa ca il depaseste situatia. Fata avea in jur de 1.80 cu tot cu tocuri. “Asta e cam ciudat”, spuse el.

Ghita: Papusa, vreau sa te intreb ceva.
Blonda: Ia intreaba-ma, sa vedem daca stiu sa raspund.
Ghita, schitand un gest a la Michael Jackson: Printeso ia zi-mi si mie… ai cocosel?
Blonda, speriata: Ce intrebare mai e si asta? Nu iti e rusine? PORCULE! Ma duc singura in club. Sa imi stergi numarul, sa imi dai ignore. Boule!
Ghita, usurat: Hooo fa! Bine. Te pupa Ghita.

Vizibil speriat, Ghita se urca la volan si porni spre casa. Cand intra in casa isi arunca hainele pe pat si intra sub dus. Se uita la incheieturile sale, erau vinetii si parea ca ceva se taraste pe sub pielea sa. Vazu o lumina puternica si apoi…. negru. Se trezi in pat. Il ardea pielea, si il manca foarte tare incheietura dreapta. Se uita la ea si observa ceva ce semana cu un cod de bare. Ingrozit lua telefonul de pe noptiera si o suna pe Livia.

Ghita: Buna scumpo. Ma scuzi, te rog ca te sun la ora asta. Dar am nevoie sa vii la mine. Acum. Urgent. Se intampla ceva cu mine.
Livia: Ok. Ajung in o ora, sa nu faci vreo prostie!
Ghita: Te astept, grabeste-te!

Isi lasa capul pe perna si astepta. Astepta si tot astepta. Dintr-o data simti o mana pe umarul sau. Tresari. Era Livia. Dulcea Livia. Cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Livia, cea care il iubea neconditionat.

Livia: Nu te speria, eu sunt. Spune-mi ce ai patit. Arati mai rau ca niciodata!
Ghita, intinzand incheietura catre Livia: Uite. Ce crezi ca e asta?
Livia, atingand cu degetul aratator incheietura lui Ghita: Consider ca este un tatuaj mai ciudat. Am vazut undeva pe internet asa ceva. Se implanteaza ceva sub piele pentru a iesi tatuajul in relief.
Ghita: Bine, dar nu e niciun desen. Cum sa fie tatuaj?
Livia: Se foloseste cerneala vizibila doar la ultraviolete.
Ghita: Pfoai! Ce au mai inventat si astia! Dar nu imi amintesc sa imi fi facut asa ceva!
Livia: Ciudat e faptul ca asa ceva nu se realizeaza la noi in tara, inca. Se fac doar in Arndenica.
Ghita: Stiu ca suna ciudat, dar sunt foarte obosit. Am avut o zi grea, poti dormi langa mine?
Livia: Da. Am sa dorm langa tine, tată.

VA URMA…

4 comentarii:

cclaudiustefan spunea...

:)) frumos scris

Anonim spunea...

Astept cu nerabdare continuarea ...Desi nu-i frumos , ma dau anonim, si parca intr-un timp am aparut si eu pe blog :P

Andy Micutz spunea...

interesant scenariu.. amuzant chiar... am si eu unul pe blogul meu.. cu programul manelistului... acompaniat de cel al emoistului si o comparatie intre cel al unui barbat tipic si al unei femei tipice...

Anonim spunea...

is iz chel... :)) mijto imi place..astept sa mai bagi:)

Subscribe