Ganduri necenzurate

~ATENTIE!!! Contine "continut" explicit!!!~

13 dec. 2009

Ce face lenea din om…

Publicat de Sa.Ai.O.Nara |

Ok. Sa va spun ce face lenea din om (adica eu). A fost ziua de nastere a mamei mele apoi in ziua urmatoare a fost onomastica tatalui meu si a… da, exact… a mamei mele! SHAME ON ME! Mi-a fost lene sa postez “uraturile” mele.

Mami, tati sa ne traiti fericiti, sanatosi, rosii in obrajori si stabili financiar (spre prosperi), fata voastra ce tacanita va ureaza un sincer si calduros LA MULTI ANI! Va iubesc in egala masura, fara voi eu nu as fi existat si fara voi nu as putea sa ma mandresc cu ce familie am!

Special pentru mama: cu drag imi amintesc de vremurile in care eram mica si ne jucam dea musafirii. Cum veneai dumneata la mine in “vizita” in mica mea camera. Ne uitam la film si te serveam cu serbet! Un joc foarte constructiv. Acum ma pot lauda ca fiind o gazda buna. Iti multumesc ca ma luai dupa dumneata cand spalai rufe si ma invatai poezii destul de dificile pentru varsta mea (alte mame isi invatau copii “catelus cu parul cret”). Multumesc ca nu ma dadeai afara din casa pentru a ma juca, asa cum fac alte mame! In casa cu dumneata, am invatat sa fac o gramada de lucruri constructive! Si in plus asa ne-am consolidat aceasta relatie stransa pe care o avem acum! Esti prietena mea cea mai buna!

Special pentru tata: mai tii minte cum ma duceai in weekend in parcul din Busteni? Mergeam impreuna sa ne plimbam prin parc, de mana. Imi cumparai suc de grapefruit si petreceam timpul impreuna prin leagane sau pe banca. Multumesc ca te-ai ocupat de mine. Nu stiu cati copii se pot mandri cu faptul ca tatal lor ii scotea in parc si petreceau timp impreuna. Mai stii ce ne jucam noi in retea Wolfenstein? De la dumneata am prins pasiunea pentru computere. Si de la dumneata am invatat o gramada de lucruri. Am un tata GROZAV! Iti multumesc ca ma sprijini in viata!

Tot din lene (maine si poimaine s-ar putea sa imi fie lene, offf) doresc sa urez un LA MULTI ANI! fierbinte Corinei si Andreei. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat, pentru incredere si pentru clipele minunate petrecute impreuna! VA UREZ: URATURI! Si va pup pe amandoua. Sa fiti sanatoase si iubite, sa va traiasca familiile si sa aveti o viata senina!

Special pentru Corina: esti matusica mea numarul 1/2! Suntem prietene bune si te iubesc mult de tot! Sa stii ca tu faci parte din familia mea! Imi amintesc de zilele in care mergeam la tine la Bucuresti. La tanti Tanţi. Eram fascinata de masina ta de spalat. Nu mai vazusem modelul acela. Mai tii minte cand m-ai dus la dentist, ce frica mi-a fost? Dar ai fost acolo si m-ai tinut de mana si am stiut ca totul va fi bine. Iti multumesc pentru tot si te iubesc!

Special pentru Andreuţa: tu esti “restul” de matusica mea numarul 1! Iti mai amintesti cand mergeam in discoteca? Ne distram foarte bine! Iti mai amintesti cand veneau iubitii tai pe la tine si eu ma asezam la ei in brate si le ziceam ca sunt frumosi si ca o sa ma marit cu ei? Hehehehehe! Ce vremuri! Mai stii cand m-ai dus la Sinaia la cofetarie? Si te-am pus sa imi scoti acidul din sticla de Pepsi? Imi pare rau ca ti-am stricat bluza aceea alba cu buline. Oricum ne-am distrat bine impreuna. Te iubesc si pe tine!

PS: pentru ca nu aveti cum sa veniti pe la mine, va arat “bradul” meu de Craciun! Sper sa va placa!

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

1 comentarii:

Unknown spunea...

Vaaai dragă! Da' ce cocoană ești! (vezi vorba românească - lenea e cocoana mare!)
Mulțumim pentru gândurile frumoase exprimate în această postare!
Ne-a plăcut pomul vostru de Crăciun!
Da' mare mai e fată!

Subscribe