Ganduri necenzurate

~ATENTIE!!! Contine "continut" explicit!!!~

25 nov. 2009

Genocid portocaliu!

Publicat de Sa.Ai.O.Nara |

Ea se plimba pe holul intunecat. Prima usa pe dreapta si intra in bucatarie. Umbla prin sertare pana gasi un cutit cu varful ascutit. Il ascunse la spate si porni pe holul intunecat. Era o liniste apasatoare, o liniste ce aproape ca o surzea. Intra intr-o alta camera, puse mana pe telecomanda si beatul incepu sa curga prin difuzoare. Sunetele dulci ii mangaiau scarita, ciocanelul si nicovala care erau excitate pana la timpan. Pana si timpanul tremura si vibra de placere. Undeva in alta camera erau niste doamne imbracate in rochite portocalii. I se paru ciudat modul in care acestea se uitau la ea asa ca puse mana pe cutit si incepu sa le injunghie. Dupa ce vocile domnisoarelor incetara sa deranjeze beatul melodiei, ea incepu sa transeze rochitele portocalii patate de lichid vital. Ii facea placere sa vada lichidul acela special prelingandu-se pe cutit. Se duse in bucatarie si lua blenderul. Incepu’ sa puna cate-o bucatica din fostele domnisoare portocalii in blender si cand totul fu gata, plina de pofta macabra, sorbi din blender!

Hehehehe! Teapa! Am luat ieri 6 kilograme de portocale din piata si… astazi le-am ucis pe toate cu scopul de a obtine cat mai mult fresh de portocale. 6 kilograme=35 lei=2,5 L=1/2 din cantitatea care imi trebuie pe zi. Asta este! Bine ca nu trebuie sa faca asta decat cate 6 zile pe luna. Va pupa mama :))))

PS: Oficial va spun – URASC ARGILA! E oribila. Dupa ce beau paharul tinandu-ma de nas, imi raman pe gat si limba si gura si peste tot (nu chiar peste tot), “aluviuni” :)) Shit! E oribila!

DSC01880

3 comentarii:

Anonim spunea...

buna

Unknown spunea...

buna vreau sa facem cunostinta uite id meu bmg_on_source ;)

Anonim spunea...

... numa la comentarii d-astea nu te asteptai =))

Subscribe