Ganduri necenzurate

~ATENTIE!!! Contine "continut" explicit!!!~

17 sept. 2009

Update! Propunerea “cititorilor”

Publicat de Sa.Ai.O.Nara |

 

Incep aceasta postare printr-un mesaj catre rude/cunostintele rudelor si mai ales pudicilor: “ATENTIE CONTINE <MATERIAL> EXPLICIT!”

Pentru ca obiceiurile “rele” se uita greu, revin! Un “cititor” m-a “impulsionat” (dupa ce o fi citit 2-3 cuvinte din 3-4 postari aleatorii):

“Badea_sergiu: multe lipsuri ai pana la a iti da seama despre realitate
Badea_sergiu: despre realitatea ta
Badea_sergiu: rap
Badea_sergiu: zi-mi tu 2 trupe tari de rap
Badea_sergiu: si-ti mai dau o propunere
Badea_sergiu: posteaza un "articol" pe blog despre experientele tale sexuale
Badea_sergiu: si enumarele
Badea_sergiu: iti spun eu
Badea_sergiu: cand treci de 10 futaiuri nu o sa mai ai blog
sergiu cismas: pana atunci...bafta
Badea_sergiu: mai bine futa-te
Badea_sergiu: fute
Badea_sergiu: sfat prietenesc
Badea_sergiu: pa,ocupato”

“Of, of, mey, mey”! Hai sa plangem, sa radem, sa ne urcam pe pereti, sa ne “futem”. Ce cuvant tampit. Daca tot tii sa folosesti un cuvant “explicit” foloseste cuvantul “babardit, flagelat, sex, dragoste” dar nuuuuu, tu te FUTI! Ca asa te-a invatat pe tine mamitica ta cea blanda. Sa te futi, dar nu oricum, cand te futi, sa te futi frate cu mai mult de 10 persoane, cu persoane “fara numar”. Sa participi la orgii! Ca la asta se rezuma viata unor “intelectuali” ca “domnul” Sergiu. Domnule Sergiu sper sa contactati o boala sexuala netratabila :) Si sa o faceti “posta”! Adica sa o dati mai departe tuturor persoanelor care cu care va “futeti” :) Ce dragut! Hai care mai e de parere ca ReaDeMica ar trebui sa participe la orgii! Cine vrea sa vada filme prono cu mine si mama “domnului Sergiulica”? Sergiulica “tata”, sa iti inveti plodul sa se “futa” cu cati mai multi parteneri! Sa nu uiti asta! Pai da! “Ce are? Doar e sanatos!”, asta in mentalitatea ta. Te las pe tine sa fi un porno star! Iti urez sa iti creasca inca 2 coaie. Unul in fiecare talpa (ca sa iti maresti capacitatea sexuala, nu ca ai fi impotent, ca eu n-am de unde sa stiu! dar ce e mult, nu strica intotdeauna in cazul barbatilor). Si sa iti creasca si “putica”, atat de mare incat sa o dai de doua ori “de dupa” brau, sa ii faci nod triplu cu dublu surub, sa ti-o treci pe dupa gat si sa iti faci nod la cravata ca mai apoi sa o pui pe stanga si sa o legi cu elastic de genunghe! E bine asa? Nici atunci nu o sa fi satisfacut! Nesatisfacutule! :)) Na ca am scris si despre sex. Daca asa cere “publicul” :)) Daca tot e o postare urata mai trebuie sa zic ceva: futu-va mama in poponeata sa va fut de onanisti nesatuli ce sunteti! GATA! AM ZIS! Eu sa fiu sanatoasa (Eu nu inseamna si voi)! BAFTA “DELODELO”!

UPDATE!

Un cititor de bloguri (Sacred Oblivion) ma roaga sa scriu si asta pe aceasta postare: Stimate Badea Sergiu, sincer din ce scrii tu, nu stiu de ce ma trimite cu gandul la un cocalar de mall sau ceva asemanator. A "fute" ( asta ca sa nu scriu sex sa nu gandesti prea mult) poate oricine. Sa gandesti e putin mai greu, in fine citeste de 10 ori asta ca poate intelegi la a 11 a revizuire. Numai de bine!

3 comentarii:

Unknown spunea...

Alo! Sa-mi dai adresa ciumpalacului! Ca vreau sa pun "paparazzi" pe el! Paparazzii mei, pentru ca suntem in criza financiara, in loc de aparate foto, au bate! De, criza...
Semneaza: Ciupanezul!

Regalian spunea...

Stimata domnisoara, daca pe blogul Dvs. ar fi fost folosit un limbaj mai decent ati fi avut sansa de a aparea pe blogul www.iubimcornu.wordpress.com ; din pacate nu pot promova decat blogul domnului Nicolae Zidaru. In speranta ca veti invata valoarea celor "sapte ani de acasa" va transmit salutari cordiale. Cu stima,
Flavian Gradeanu

Anonim spunea...

fata esti dusa rau cu capu.pisha-mas in gura ta de nenorocita.la spital cu tine.distruso.manca-mi-ai pula de psihopata.

Subscribe