Ganduri necenzurate

~ATENTIE!!! Contine "continut" explicit!!!~

28 aug. 2010

Sus copanele!

Publicat de Sa.Ai.O.Nara |

Daca esti un fan inrait al modei de Bucuresti, trebuie neaparat sa adopti aceasta moda: COPANELE SUS! Imbraca-te ca personajul principal din Spartacus/Troia/Centurion/Gladiatoru’, fa rost de un “cal” alb/argintiu/auriu/negru, cu mai multi cai putere, lasa geamul in jos la max si: COPANELE SUS! Daca iti e greu sa intelegi depsre ce vorbesc, am sa las poza sa iti spuna mai multe (poza nu are calitatea dorita, din cauza circumstantelor, sper sa nu fiti dezamagiti ).

25082010984

Poate va intrebati de unde aceasta moda (eu una nu m-am intrebat caci raspunsul a fost evident). De fapt sunt mai multe raspunsuri pentru aceasta intrebare thumbs_up:

 

1. Tocmai si-a scos ghipsul si inca trebuie sa mai stea cu piciorul drept, iar in masina nu e destul loc;

2. De dimineata cand a iesit din casa si a calcat prima data cu dreptul, pe poarta, a aterizat intr-un “noroc” de catel;

3. Aerul conditionat consuma multe resurse si “iubi” ei e tare zgarcit, asa ca are nevoie de aer la vagi-vagi, pentru ca e in calduri.

 

Voi ce ziceti? Care dintre variante ar fi mai credibila? Ah si daca aveti alte idei, comment me!

3 comentarii:

Sushi spunea...

Cred ca "modista" are o ocupatie cu uniforma obligatorie si ruj din abundenta, si acum fiind la locul muncii se intinde pentru a executa lucrarea cat mai comod. Deci sa-i uram un sincer "Spor la bani!" ca sa aibe ce baga in gura

smart spunea...

papusa daca te strange masina , ia-ti un tico :)))

Sa.Ai.O.Nara spunea...

TARE ASTA! :))

Subscribe